Specia Főoldal

Specia Img Title

TEVÉKENYSÉGEK SZERINT

Ételek Italok

Éttermünk már több, mint 100 éves múlttal rendelkezik. Megannyi elegáns, kellemes este és emlékezetes rendezvény helyszínéül szolgált.Vendégeink között tisztelhettük Chirac francia köztársasági elnököt, Helmuth Kohl német kancellárt. Törzsvendégünk volt Puskás Öcsi is. Éttermünk Óbuda Fő terén található. Közel a városközponthoz, mégis egy csendes, madárcsicsergős, kellemes hangulatú téren. A macskaköves tér megidézi a régmúltat. Jóérzéssel tölti el a vendéget, hogy nyugodt környezetben fogyaszthatja el kávéját vagy ebédjét, vacsoráját.

 

Új Sipos Halászkert. Étterem, esküvőhelyszín és rendezvényhelyszín Óbuda Fő tér.

 

Az étterem és az óbudai házasságkötő terem egymással pontosan átellenben helyezkedik el. Elegendő átsétálni a hangulatos terecskén, így az ifjú pár és a násznép percek alatt nálunk lehet. Az óbudai történelmi belváros ideális környezet az esküvői fotózáshoz. Az esküvőhelyszín terasza adhat alkalmat a köszöntésekre, a koccintásokra, az étterem vagy a rendezvénytermek a vendéglátást és a mulatságot szolgálhatják.

Alapkoncepciónk felidézni a régi, magyaros ízeket és és nagymamáink vasárnapi ebédeit. Specialitásaink között szerepelnek a legkiválóbb halételek is: harcsapaprikás túróscsúszával, a különleges Sipos-halászlé, az egészben sült süllő - és még sorolhatnánk... Ételeinket a legjobb magyar borok gazdag kínálatából választva kísérhetik vendégeink. A  Zsindelyes Pálinkafőzde több, mint 60 termékét kínáljuk akár aperetifként, akár digestif gyanánt.

A hangulatos kerthelyiség, a belső kert, az étterem különböző termei, a Pinceterem, a piano bár nagy létszámú rendezvények befogadására is alkalmas, de több kisebb esemény egyidejű kiszolgálására is ideális felületet kínál. A patinás falak, a gyertyafény, a magyaros konyha és a - ma már különlegességszámba menő - cigányzenekar együttesen teszik a Halászkertet tökéletes rendezvényhelyszínné.

Szakácsainkkal együtt igyekszünk folyamatosan a legjobb és legfrissebb alapanyagokból elkésziteni ételeinket és a makulátlan kiszolgálással a legjobbat nyújtani. Mindezt azért, hogy vendégeink elégedetten távozzanak és újra a éttermünkben tisztelhessük Õket.

 
Ételek ItalokEszközökSpecialisták
  • Szolgáltatói csoportok: céges rendezvényszolgáltatók, esküvői szolgáltatók
  • Tevékenységek:

Új Sipos Halászkert

Új Sipos Halászkert kontaktja

  • Neve:   Sztrahia Vendel
  • Pozíciója:   ügyvezetõ igazgató
  • Telefonszáma:   +3613888745
  • E-mail címe:   ujsipos@ujsipos.hu
  • Mobiltelefonszáma:   +36204587066

A Halászkert világhírű a halspecialitásairól. Állandó étlapján többféle halászlével, Bakonyi pontyszelettel, egészben sült süllővel, harcsapaprikással, valamint kecsege-, fogas- és csukaételek gazdag választékával kényezteti a halak kedvelőit.

AJÁNLATKÉRÉS

Ajánlatkérés a(z) Új Sipos Halászkert szolgáltató felé:

(a csillaggal jelölt infomációk megadása feltétlenül szükséges)
Ajánlatkérő neve*
Ajánlatkérő telefonszáma*
Ajánlatkérő e-mail címe*
Ajánlatkérő cégének neve
Rendezvény típusa
Rendezvény tervezett időpontja *
Rendezvény tervezett időtartama *
Rendezvény várható létszáma *
Egyéb elképzelések, kérések