Specia Főoldal

Specia Img Title

TEVÉKENYSÉGEK SZERINT

Ételek Italok

A Green Door étterem és a Rézangyal Pálinkapince immár hét esztendeje nyitotta meg kapuit, mely idő alatt több mint 1200 sikeresen lebonyolított rendezvényt tudhat maga mögött! Vendégeink megelégedettségét bizonyítja az a kb. 80-100 cég és magánszemély, akik évről évre rendszeresen nálunk tartják csapatépítő tréningjüket, karácsonyi, születésnapi bulijukat!

Cégünk fő profilja rendezvények lebonyolítása. Ezek helyszínéül szolgálhat belvárosi rendezvénytermünk mellett akár a megrendelő irodája, otthona is.

Catering szolgáltatásainkat 10-150 főig tudjuk biztosítani. Kiváló konyhánk, minden igényt kielégítő eszközparkunk és tapasztalt személyzetünk mind a profi kivitelezést és vendégeink elégedettségét garantálják!

Aki hangulatos, minőségi környezetben szeretné összejövetelét tartani, annak bátran ajánljuk a Green Doort 120 főig, vagy a Rézangyal Pálinkapincét 45 főig. A helységek befogadó képessége a rendezvény jellegétől függően változhat.

Megbízóink által elismert rutinnal rendelkezünk, ami segítségünkre van abban, hogy ha Ön bizonytalan is, mi szakszerű iránymutatással lássuk el. Vendégeink elképzeléseit velük közösen, minden esetben személyre szabottan dolgozzuk ki!

 
Ételek ItalokEszközökSpecialisták
  • Szolgáltatói csoportok: céges rendezvényszolgáltatók, esküvői szolgáltatók
  • Tevékenységek:

Green Door Catering

Green Door Catering kontaktja

  • Neve:   Balla Máté
  • Pozíciója:   Üzletvezető
  • Telefonszáma:   +3619516598
  • E-mail címe:   info@greendoor.hu
  • Mobiltelefonszáma:   +36205418440

Pálinkavacsora

A Green Door talán legfőbb különlegessége az, hogy több mint 200 féle pálinkát kínál vendégeinek. Szakképzett személyzetünk minden rendezvény alkalmával igyekszik segíteni a legmegfelelőbb tételek kiválasztásában.

A Green Door catering kiváló lehetőséget kínál Magyarország legfinomabb pálinkáinak megismerésében, akár egy szakértő segítségével irányított baráti vagy céges beszélgetés keretei között, akár egy, az összeállított pálinkasor által ihletett menüsor kíséretében.

AJÁNLATKÉRÉS

Ajánlatkérés a(z) Green Door Catering szolgáltató felé:

(a csillaggal jelölt infomációk megadása feltétlenül szükséges)
Ajánlatkérő neve*
Ajánlatkérő telefonszáma*
Ajánlatkérő e-mail címe*
Ajánlatkérő cégének neve
Rendezvény típusa
Rendezvény tervezett időpontja *
Rendezvény tervezett időtartama *
Rendezvény várható létszáma *
Egyéb elképzelések, kérések